Selasa, 23 Ogos 2016

KECUTKAN CYST DAN FIBROID TANPA PEMBEDAHAN


CYST dan FIBROID boleh dikecutkan tanpa pembedahan. Tini yakin sejak akhir-akhir ini wanita sering dikaitkan dengan dua masalah ini. Kedua-dua nya berkait dengan wanita kerana cyst dan fibroid boleh berlaku di dalam rahim wanita seterusnya mengganggu kesuburan seorang wanita.


Fibroid ialah sejenis ketumbuhan yang boleh ada pada dinding rahim atau selalu secara saintifiknya dipanggil uterus. Manakala cyst pula berlaku di dalam ovari. Namun fibroid dan cyst tidak berada dalam kumpulan kanser!

Kita kenali dulu di mana kedudukan uterus dan ovari. Ini adalah gambar yang menunjukkan sistem peranakan wanita yang sihat.


Rahim adalah istilah kita manakal secara saintifiknya rahim dikenali sebagai uterus. Uterus adalah tempat di mana perlekatan zigot berlaku selepas persenyawaan atau di situlah bayi membesar. Ovari adalah 'kilang' atau tempat di mana ovum dihasilkan.

Sekarang kita lihat rahim atau uterus bagi wanita yang menghadapi masalah cyst dan fibroid.


Rajah yang menunjukkan penghidap cyst. Ovari yang tidak mempunyai cyst adalah seperti ovari pada sebelah kiri dalam rajah di atas. Manakala ovari yang mempunyai cyst saiznya adalah abnormal dan membesar. Apabila berlaku cyst yang terjejas adalah bahagian ovari wanita.

Manakala bagi penghidap fibroid, benjolan bendalir yang terbentuk adalah di kawasan rahim atau uterus. Oleh sebab itu, walaupun dikatakan kehadiran cyst dan fibroid tidaklah mengganggu gugat kesihatan wanita. Namun sikit sebanyak turut mengganggu proses kesuburan wanita dan menjadi faktor utama bagi sesetengah wanita yang tidak mengandung walaupun telah lama berkahwin.

Oleh itu, Qaseh menawarkan khasiat yang terbaik untuk wanita bagi mengatasi masalah cyst dan fibroid. 

BAGAIMANA QASEH MEMBANTU WANITA YANG MEMPUNYAI CYST DAN FIBROID

Qaseh Adinda terdiri daripada 11 ramuan istimewa yang mana sebahagian besarnya adalah daripada formulasi makanan sunnah seperti madu, kurma, habatus sauda, minyak za'faran, minyak zaitun, buah tiin, gam Arab dan lain-lain lagi. Kebanyakan makanan sunnah adalah mempunyai kandungan antioksidan yang sangat tinggi. Antioksidan akan dapat merencatkan pertumbuhan semula cyst dan fibroid dan sekaligus mengecutkan kedua-duanya tanpa melibatkan pembedahan!

Tini sertakan beberapa testimoni pengguna Qaseh Adinda yang berikhtiar dengan qaseh sehingga cyst dan fibroid mengecut.

Penghantaran secara pos akan dilakukan ke seluruh Malaysia.


KARTINI BINTI JUSOH
PENGEDAR QASEH GOLD JERANTUT
014 2907448
Tiada ulasan:

Catat Ulasan