Jumaat, 30 September 2016

QASEH GOLD DAN OKTOBER

Semalam hari closing saya untyk bulan September.Dah lama benar saya tak mampu menulis.Hari ni, dalam wad saya mula menulis.Terkesan dengan clising semalam dengan bantuan puan stokis saya.

Blog ni memabg banyak bantu saya menyegarkan kembali badan yang lemah.Di sini menulis umpama melyahkan rasa hingga lapang rasa dada ni.

Semalam closing tuk september, jadi hari sibuk untuk kami.biasanya kami akan mengadap komputer, laptop @smartphone dan kalkulator. tapi disebabkan kandungan saya ada masalah sikit, sy closing dalam wad je.Alhamdulillah, bos saya banyak membantu.syukur, Alhamdulillah.

Qaseh Gold, makanan tambahan berasaskan makanan sunnah banyak menambah nilai kesihatan saya. Saya bermula hanya untuk menambah tenaga dan membanyakkan susu badan.Hingga sekarang semua produk qaseh dah kami sekeluarga gunakan.

Suami yang dulu buat tak tahu je untuk amalkan suplemen, sekarang ni dah jadi agenda wajib dah.Maklum lah dah rasa sendiri kelebihan berqaseh ni.

Bermula dengan qaseh adinda dan sole untuk diri sendiri.Qaseh junior untuk anakanda saya dan Qaseh Premier dan Qaseh Kekanda untuk suami pula.Alhamdulillah, sangat menambah nilai kesihatan untuk kami sekeluarga. Bila saya cuba set kosmetik Qaseh pula, Allahu Rabbi..saya sangat puas hati.yang penting warnanya yang sweet dan tak terlalu terang buat saya lebih selesa.
Paling penting bagi saya, saya dan keluarga amalkan Qaseh Gold kerana ia adalah makanan tambahan semulajadi, halal, suci dan kosmetiknya adalah mesra solat..

Bukankah mencari yang HALAL itu WAJIB. Jom bertukar kepada produk muslim dan bumiputera..

Hubungi saya, pengedar sah Qaseh Gold

KARTINI JUSOH
014 2907448 - SMS/ WHATSAPPTiada ulasan:

Catat Ulasan